93 817 05 88

93 817 05 88

PRODOMICILI

El Servei PRODOMICILI és un servei de mediació per a la promoció dels serveis domiciliaris d’atenció a les persones, en especial adreçat a la gent gran, persones amb disminucions, amb malalties o amb dependències transitòries. S’actua en el camp de la intermediació destinada a la emergència i estructuració del sector de serveis domiciliaris d’atenció a les persones, amb l’ objectiu de promoure l’ocupació en el sector d’atenció domiciliària i també millorar la qualitat de vida d’aquells que utilitzin aquests serveis domiciliaris.

La Fundació Pro Penedès, posa al servei de les persones en situació de dependència i de la gent gran, per tal de garantir el seu benestar,  el funcionament dels xecs- serveis, els qual ofereixen un descompte de 3 €/h , per a la contractació dels serveis de proximitat o domiciliaris  d’una sèrie d’empreses proveïdores les quals, prèviament,  signen un  conveni de col·laboració amb la Fundació Pro-Penedès.

El projecte respon a la necessitat d’ajuda a un sector de la població en situació de depèndència, com són les persones amb discapacitat i la gent gran.