93 817 05 88

93 817 05 88

Qui som

La Fundació Pro-Penedès és una entitat sense ànim de lucre amb més de 30 anys d’experiència, que treballa per la promoció econòmica i social de l’àmbit territorial del Penedès i es basa en el consens conjunt entre el teixit empresarial, sindical i l’administració pública.

Missió

La missió de la Fundació Pro-Penedès és:

  • 5Contribuir al foment i l’impuls socioeconòmic del Penedès, facilitant eines pel seu desenvolupament.
  • 5Vetllar per la inclusió laboral de les persones vulnerables, contribuint a la seva formació i adaptació a l’àmbit empresarial. Els col·lectius d’atenció són les persones amb discapacitat i/o risc d’exclusió social.
  • 5Crear vincles amb el teixit empresarial del territori fomentar la sensibilització per tal de contribuir a una activitat socio-econòmica sostenible per les empreses del territori que també asseguri el benestar de les persones.
  • Impulsar la planificació i la millora del territori, des d’un punt de vista estratègic, promocionant la innovació, les noves tecnologies i la sostenibilitat, fomentant totes aquelles activitats que puguin ajudar a la dinamització de diferents sectors econòmics del Penedès.

Visió

La Fundació Pro-Penedès treballa amb la visió de construir un àmbit territorial del Penedès socialment compromès i millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i en risc d’exclusió social que habiten en ell.

La Fundació vol ser un instrument d’enteniment i actuació que vetlli pel benestar del col·lectiu fent d’enllaç entre entitats, serveis públics i les pròpies persones.

De la mateixa manera, espera poder continuar creixent i adaptant-se a les noves necessitats de l’àmbit social i empresarial per poder encarar els reptes que es plantegin al futur i continuar oferint suport a les persones que més ho necessiten.

Valors

Els valors de la Fundació, són la implicació i el compromís social i amb el territori. Donem servei a les persones i al territori amb la inspiració dels valors que fan del Penedès un espai singular. El respecte cap al paisatge i el medi ambient, l’empoderament personal, la cohesió social, la responsabilitat, la col·laboració i la resiliència.