93 817 05 88

93 817 05 88

Salutació

L’experiència al territori de la Fundació Pro-Penedès al llarg de més de 30 anys, ens serveix de base sòlida per a obrir un nou camí que ens permeti plantejar i proposar projectes que ajudin a fer un Penedès modern, sostenible, innovador, cohesionat i preparat per als nous reptes socioeconòmics.  

La Fundació, com a instrument transformador i aglutinador d’anàlisi, entesa i acció, ha de facilitar les eines que afavoreixin encarar els reptes d’un futur que requereix una adaptació constant, ràpida i efectiva.

La Fundació ens permet un espai de treball en equip, de manera col·lectiva amb els agents socials i econòmics, compartint inquietuds, idees, recursos i solucions que ens han d’ajudar a créixer en consens. També a posicionar el Penedès com a territori capdavanter a Catalunya en temes tan importants com la lluita contra el canvi climàtic i la promoció social i econòmica amb criteris de sostenibilitat i innovació. Volem un Penedès cohesionat socialment, competitiu, amb oportunitats pels nostres joves, dinàmic econòmicament i respectuós amb les singularitats que ens defineixen.

Per a fer-ho realitat, ens acompanya una nova direcció i un patronat renovat que treballarà perquè siguem la Fundació de referència a la Vegueria Penedès.

Comencem amb molta il·lusió amb el compromís de donar servei a les persones i al territori amb complicitat, empatia i respecte.

FranCisco Romero Gamarra
President de la Fundació Pro-Penedès
Alcalde de Vilafranca del Penedès