93 817 05 88

93 817 05 88

El Festival Cinema Castells celebrarà la seva tercera edició entre dijous 26 i dissabte 28 d’octubre a Vilafranca, amb la projecció de 30 produccions audiovisuals, en sessions obertes i gratuïtes.

De les 30 produccions, 11 són documentals d’abast divers realitzats per productores, plataformes, cadenes de televisió i, fins i tot, colles. Tots 11 integren la Secció Oficial Documentals a Competició, que optaran al premi a millor pel·lícula del festival i que tenen en comú que han estat realiztats en els últims 12 mesos.

El Festival també acull un diàleg sobre el rodatge del clip de Travis Scott que va tenir als Castellers de Vilafranca com a protagonistes (amb Carles Mata, president de la colla, i Laura Serra, de la productora Canadá).

El Festival està organitzat per la Revista Castells i compta amb el suport de l’Ajuntament i del Cine Club Vilafranca. La presentació de l’esdeveniment ha anat a càrrec de la regidora de Cultura, Àngels Dalmau, de l’editor de la revista Castells, Santi Terraza, i del president del Cine Club Vilafranca, Pablo Sancho.

Més informació a www.revistacastells.cat