93 817 05 88

93 817 05 88

ANY 2004
  1. PROJECTE INSERI
  2. MSERVEI PRODOMICILI
  3. OBSERVATORI DE RELACIONS LABORALS
  4. PROJECTE EUROPEU EQUAL- ELIONOR
  5. II PLA ESTRATÈGIC DE L’ALT PENEDÈS
  6. JORNADA SOBRE LA CONCILIACIÓ DE LA VIDA FAMILIAR I LA VIDA LABORAL
  7. CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB INCAVI

 

1. PROJECTE INSERIM

Objectius:

Planificació d’actuacions per a l’adequació de l’oferta a la demanda.Consolidació d’equips de treball al es 4 comarques de l’ Eix Diagonal.Signatura de convenis amb empreses de la comarca de l’Alt Penedès.Informar, orientar i acompanyar els processos d’inserció laboral a un mínim de 200 persones amb disminució de les 4 comarques de l’Eix.Estimular l’oferta d’ocupació per a persones amb disminució.

Persones ateses: 259

2. SERVEI PRODOMICILI

Actuacions:

La difusió del servei en la qual es contempla el disseny de material imprès per a oferir una detallada informació als seus potencials usuaris.Distribució i emissió de 6.110 Xecs-Serveis a les persones usuàries.Posada en marxa la Pàgina Web del Servei Prodomicli i la Xarxa Extranet.

Altes de persones demandants de serveis: 182

3. OBSERVATORI DE RELACIONS LABORALS

La principal innovació de l’Observatori és la de fomentar la Responsabilitat Social de les Empreses a partir del desenvolupament d’un marc d’estratègies locals.

Un plantejament que està emmarcat dins l’estratègia que aposta per la competitivitat de les empreses alhora que vetlla per la millora de la qualitat de vida de les persones.

4. PROJECTE EUROPEU EQUAL- ELIONOR

Línies d’actuació:

Acompanyament i seguiment de les persones inactives a través dels serveis d’orientació locals.Disseny de mòduls de formació i orientació personalitzats i/o col·lectius.Promoure l’activació i dinamització de les persones en situació de desocupació, a través d’un treball coordinat, integrat i de suport amb les empreses.La implicació de l’actual xarxa d’empreses d’inserció .La creació i gestió d’una borsa de treball per a recollir les necessitats de les persones desocupades i la disponibilitat de serveis de proximitat.Ravaloritzar el Job Club en aquells municipis on funciona el servei, amb la creació d’una eina facilitadora de l’intercanvi d’informació entre els diferents espais locals d’orientació i inserció.Creació d’una pàgina de Web en la qual s’informa dels itineraris per a la recerca de feina.Jornada sobre la Conciliació de la Vida Familiar i la Vida Laboral.

5. II PLA ESTRATÈGIC DE L’ALT PENEDÈS

Seguiment de les estratègies d’actuació proposades en les conclusions del II Pla Estratègic de la comarca de l’Alt Penedès.

Seguiment de les reunions convocades dins les comissions de:

Àmbit EmpresarialCohesió SocialÀmbit Territorial : territori i sector vitivinícola

6. JORNADA SOBRE LA CONCILIACIÓ DE LA VIDA FAMILIAR I LA VIDA LABORAL

FOTO 1

 FOTO 2

 Fulletó de les Jornades

Conveni de col·laboració amb INCAVI

Signatura del conveni de col·laboració entre la Fundació Pro Penedès i INCAVI per a la gestió de les actuacions formatives:

MarquetingAnàlisis sensorial de vins i caves.