93 817 05 88

93 817 05 88

ANY 2003
  1. PROJECTE INSERIM
  2. SERVEI PRODOMICILI
  3. OBSERVATORI DE RELACIONS LABORALS
  4. COORDINACIÓ XARXA INTRANET DEL SERVEI PRODOMICILI
  5. EQUAL- ELIONOR
  6. II PLA ESTRATÈGIC DE L’ALT PENEDÈS
  7. FIRAVI 2003
  8. PARTICIPACIÓ EN EL DIVINUM, Festes de Primavera de la DO
  9. CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB INCAVI

 

1. PROJECTE INSERIM

Consolidar un equip de treball per a la valoració professional de persones amb disminució, el disseny d’itineraris d’inserció, l’acompanyament en el procés de recerca de feina, participant, de manera coordinada, les 4 comarques de l’Eix Diagonal : l’Alt Penedès, l’Anoia, el Bages i el Garraf.

Beneficiaris: 51

2. SERVEI PRODOMICILI

Actuacions:

Disseny i difusió de material per a la posada en marxa dels xecs-serveis i la coordinació entre els diferents ajuntaments col·laboradors en el projecte. Establiment de convenis d’adhesió i col·laboració amb les empreses existents.Distribució i emissió de 1.610 Xecs-Serveis a les persones usuàries.

3. OBSERVATORI DE RELACIONS LABORALS

Anàlisi de les empreses a través dels seus convenis laborals.Desenvolupament d’un espai per a la reflexió compartida entre les empreses, sobre les diferents dimensions de la Responsabilitat Social a les Empreses.Increment del coneixement sobre les bones pràctiques per a afavorir l’aprenentatge compartit entre les empreses.

4. COORDINACIÓ XARXA INTRANET DEL SERVEI PRODOMICILI

Consolidar la figura del coordinador de suport tècnic a la gestió del Servei Prodomicili i el disseny d’una Xarxa Intranet de gestió, informació i coordinació dels territoris participants en el projecte.

5. EQUAL- ELIONOR

Amb els objectius del seguiment i acompanyament de les persones inactives a través dels serveis local d’inserció i orientació laboral, la Fundació Pro Penedès ha estat l’entitat coordinadora del projecte en el qual han participat els ajuntaments de : Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Margarida i els Monjos, Gelida i Torrelles de Foix. La Fundació ha assumit la gestió del projecte i ha estat l’entitat interlocutora amb la Diputació de Barcelona.

6. II PLA ESTRATÈGIC DE L’ALT PENEDÈS

Línies d’Actuació:

Seguiment de les estratègies d’actuació proposades en les conclusions del II Pla Estratègic.Participació en la presentació de les noves metodologies en el recull d’informació sobre els indicadors del Pla Estratègic, en diferents fòrums sobre Plans Estratègics arreu de l’Estat Espanyol.

7. FIRAVI 2003

Col·laboració en el 14è certament de FIRAVI.

Conveni de col·laboració amb INCAVI

Signatura del conveni de col·laboració entre la Fundació Pro Penedès i INCAVI per a la gestió de les actuacions formatives:

La Criança del vi.Les fermentacions del vi.