93 817 05 88

93 817 05 88

El 3 de desembre és el Dia Internacional de les persones amb discapacitat. Per tal de commemorar-ho, la Comissió Municipal pel Benestar de les Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Vilafranca, de la qual formem part, organitza cada any el “Capacitats”, un programa d’activitats que s’allargaran durant el mes de desembre.

Amb el Capacitats 2023, celebrem la riquesa de la diversitat i reivindiquem la igualtat de drets.

Des de la Fundació Pro-Penedès, com cada any, participem al Capacitats, per tal de donar visibilitat i suport a les persones que tenen capacitats diverses i amb l’objectiu de seguir avançant cap a una societat inclusiva i accessible.

Us animem a visitar al Forum Berger Balaguer l’exposició “Fes-te còmplice! Ajuda’ns a trencar barreres!” Podreu veure una mostra de la tasca que portem a terme les entitats que formem part de la Comissió Municipal pel Benestar de les Persones amb Discapacitat (CMBPD) i diferents testimonis de persones que cada dia s’esforcen per trencar aquestes barreres.

En aquest sentit, agraïm molt la participació de les usuàries i usuaris que han compartit les seves experiències i que ens donen la seva confiança en aquest camí que compartim, la seva inclusió laboral i social.

L’exposició es pot visitar fins el 17 de desembre.