93 817 05 88

93 817 05 88

L’empresari penedesenc, Miguel A. Torres, serà guardonat amb el Premi d’Honor “Ambaixador de Talent” en el marc de la 15a edició del Word Peace Forum que se celebra a Barcelona aquest mes de novembre.

Del 23 al 25 de novembre, Barcelona acollirà la 15a edició del Word Peace Forum, un destacat esdeveniment internacional dedicat a la promoció de la pau i la cooperació global.

Enguany, en el marc del Fòrum, tindrà lloc la jornada: Talent For Peace, impulsada per la Fundació Impulsa Talentum. Durant la jornada, es lliuraran els Premis Talent, que reconeixen projectes, propostes i solucions innovadores en 30 categories diferents i els Premis Talent d’Honor que recauen en personalitats molt rellevants de Catalunya i del món.

A proposta de la Fundació Pro-Penedès, l’empresari penedesenc, Miguel A. Torres, serà guardonat amb el Premi d’Honor “Ambaixador de Talent” per la seva trajectòria i pel seu compromís amb la lluita contra el canvi climàtic i la sostenibilitat ambiental i social. En els darrers anys personalitats com Michel Blackman, Federico Mayor Zaragoza, Isidre Fainé, Marta Melé o Elena Barraquer han rebut el guardó.