93 817 05 88

93 817 05 88

Encetem un nou projecte en col.laboració amb l’Ajuntament de Vilafranca, destinat a trencar la bretxa digital que afecta al col.lectiu de la gent gran.

La Fundació Pro-Penedès aporta l’expertesa i el suport professional de les nostres tècniques que es desplaçaran periòdicament als locals de les AV de Vilafranca a fer l’acompanyament de les persones grans, en l’accès a les noves tecnologies i a la realització de tràmits digitals.

El president de la Fundació, FranCisco Romero, ha posat en valor el paper de la Fundació com a un instrument transformador que ha de facilitar eines per encarar els reptes d’un futur que requereix una adaptació constant i amb visió de territori “són molts els projectes que ja estem treballant per recuperar el lideratge en temes de col·laboració empresarial i d’identitat territorial”.

El projecte “Trenquem la Bretxa Digital” compta amb el suport de Fundació “La Caixa” i s’iniciarà al mes de març.

Es farà una sessió a cada barri de 10 a 12h del matí, que consistirà en una presentació del projecte i del sistema d’atenció i en els primers suports a persones grans que siguin necessaris. I a partir del mes d’abril, l’atenció al públic es farà de manera quinzenal a cada barri de Vilafranca.