93 817 05 88

93 817 05 88

L’Ajuntament de Vilafranca ha rebut la visita del Cònsol General del Regne Unit, Lloyd Milen, dins el marc del Pla de Diplomàcia Local que s’està desenvolupant des de la Fundació Pro-Penedès i l’equip de govern.

Empresaris del Penedès, han pogut reunir-se amb el cònsol per tal d’explorar possibles noves relacions comercials, l’enfortiment de vincles, plantejar dubtes o suggeriments i donar a conèixer les seves empreses i activitats.

Per la seva banda l’alcalde Vilafranca i president de la Fundació Pro-Penedès, FranCisco Romero, acompanyat de regidors i regidores del consistori, ha explicat les oportunitats econòmiques i de negoci, turístiques, culturals i d’oci de qualitat i sostenible que ofereix el territori del Penedès.

El cònsol ha visitat el Vinseum i ha presenciat un assaig de castells a Cal Figarot on ha signat el llibre d’Honor. Totes les parts han mostrat la seva satisfacció amb la visita que el cònsol ha qualificat de “fascinant i inoblidable”. Continuem treballant per a fer del Penedès un territori de referència cultural, turístic i econòmic.