93 817 05 88

93 817 05 88

2nSpeeDatingok

La Fundació a través del Punt Formatiu Incorpora de “La Caixa” ha tirat endavant la 2n Edició de l’Speed Dating que ha comptat amb la participació de 10 empreses del territori.

El dia 31 d’octubre, la Fundació Pro-Penedès va organitzar el 2n Speed Dating.  Aquest és un mètode de networking que pretén posar en contacte empreses i diferents tipologies de perfils de treballadors, mitjançant entrevistes ràpides de 10 minuts. En aquesta segona edició hi han participat 10 empreses i 22 alumnes i usuaris de la Fundació.

La valoració per part de tots els implicats ha estat molt positiva i es preveu que un percentatge important dels aspirants tinguin l’opció d’inserir-se laboralment.

La directora de la Fundació, Gemma Sivill, ha assegurat que aquesta “ha estat una oportunitat molt bona per a les empreses de tenir una primera impressió i contacte amb els usuaris de la Fundació, amb la intenció que els tinguin en compte quan els sorgeixin vacants per cobrir a l’empresa. Amb aquesta segona edició pensem anar consolidant l’Speed Dating, perquè veiem que és una eina que es valora positivament tant per part de les empreses com dels usuaris”.

La sessió va tenir lloc a la sala d’actes de la Fassina i és una aposta més de la Fundació, per tal de difondre i sensibilitzar les empreses sobre la Responsabilitat Social del Territori a través de la inserció laboral de les persones més vulnerables de la nostra societat.

Les empreses que hi ha participat han estat: Casa Ametller, Adecco, Synergie, Fundació Cares, Servihostel, Randstad, Marclean, Once, Nou Set i Garbet.

Notícia Penedès TV

 

Vilafranca del Penedès, 6 de novembre 2017