93 817 05 88

93 817 05 88

patronat

El passat dia 14 de desembre es va portar a terme la reunió del Patronat de la Fundació Pro-Penedès en la qual es va aprovar el pressupost pel 2017 i el Pla d’Actuacions de la Fundació Pro-Penedès per aquest any.

Pel que fa al Pla Estratègic Penedès, el seu coordinador, Jordi Cuyàs, va manifestar que és necessari desencallar dos punts específics del Pla Territorial per poder avançar “caldrà treballar en la possibilitat de desclassificació del sòl i en com endreçar les urbanitzacions”. Segons Cuyàs, un altre dels “punts calents és com resoldre el traçat del 4t Cinturó”. D’altra banda, el coordinador del Pla Estratègic va explicar que pel que fa a la Dinamització de polígons d’activitat econòmica ja s’han mantingut reunions amb la Diputació de Barcelona per tal de poder desenvolupar un pla pilot al Penedès, la qual cosa “sembla possible i representaria tenir recursos per tirar endavant les actuacions necessàries”. La Fundació durant el 2017 també col·laborarà amb l’Ajuntament de Vilafranca, mitjançant un programa del SOC, per tal de donar suport en la 2a fase de desenvolupament del Pla d’Acció de Dinamització de Polígons.

Un altre de les tasques que s’haurà de potenciar i treballar, segons Cuyàs, és l’àrea de Turisme, en la relació de la costa i l’interior i en la creació de les seves sinergies.

Dins l’àmbit del Pla Estratègic, la Fundació continuarà impulsant la realització d’un concert anual de la Jove Orquestra Simfònica del Penedès, Anoia i Garraf  (JOSPAG) que enguany patrocina l’Ajuntament del Vendrell i que es portarà a terme el 12 de febrer de 2017.

En l’àrea socio-laboral, la Fundació durant el 2017 continuarà treballant per a la inclusió de les persones amb discapacitat i risc d’exclusió social, dins aquest any, l’objectiu serà la contractació d’un mínim de 80 persones. També es continuarà desenvolupant el Treball amb suport de les persones amb discapacitat severa de l’Alt Penedès (TAS).

Respecte la formació, al 2017, el Punt Formatiu Incorpora, tirarà endavant tres cursos que seran coordinats amb les empreses que col·laboren amb la Fundació per tal de desenvolupar una formació a mida a les seves necessitats. Hi participaran 60 alumnes amb la impartició d’un total de 900 hores formatives i pràctiques.

Així mateix la Fundació Pro-Penedès continuarà involucrant les empreses del territori en la Responsabilitat Social del Territori i desenvoluparà el servei ProDomicili.