93 817 05 88

93 817 05 88

diplomescurscomerç

 

Dilluns 8 de febrer,  la Fundació Pro-Penedès va portar a terme l’entrega de diplomes del Curs de Comerç finançat per l’Obra Social “La Caixa”. La Fundació Pro-Penedès dins del programa Incorpora de “la Caixa” porta a terme durant l’any diversos cursos gratuïts destinats a les persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social, amb la finalitat de facilitar la seva inserció laboral.

L’entrega de diplomes va anar a càrrec del regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, el director d’Àrea de negoci de “La Caixa” a l’Alt Penedès, Xavier Saumell i de la directora de la Fundació Pro-Penedès, Gemma Sivill.  Van ser 20 els alumnes que van rebre el diploma que els acredita per a realitzar tasques d’atenció al client, màrqueting i merchandising, escaparetisme, publicitat en el lloc de venda, promoció de vendes, normativa de seguretat i higiene, tècniques de comunicació i tècniques de venda.

Dels alumnes que han participat en el curs, el 50% han estat inserits laboralment i d’aquests el 40% han estat contractats.

El regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, ha felicitat els alumnes i els ha reconegut el “mèrit i l’esforç d’haver obtingut el diploma” i ha destacat la tasca que s’està portant a terme des de la Fundació en l’ajuda a la millora “de la formació i competitivitat d’aquestes persones a l’hora de poder-se obrir camí al món laboral”.  

La directora de la Fundació Pro-Penedès, Gemma Sivill, ha volgut agrair la col·laboració de les empreses que han acollit els alumnes en pràctiques. En aquest sentit ha assegurat que “cal continuar assessorant i conscienciant les empreses en la Responsabilitat Social Empresarial i del Territori, perquè col·laborin amb la tasca de la inserció laboral dels col·lectius més vulnerables”.

El Curs de Comerç ha comptat amb la col·laboració de les empreses: Capritxo, Abacus, Pastisseria la Granja, Natura, Chiquisland, Mango, Roba Amiga, Simply (secció peixetaries), Inside, Imdic, Nuk Decor, Clarel, Biosca.

Al 2015 des del programa INCORPORA s’han atès a la Fundació Pro-Penedès un total de 250 persones de les quals 167 són amb discapacitat, la resta, 82 persones, han estat del col·lectiu en risc d’exclusió social. S’ha aconseguit un total de 93 insercions per intermediació laboral directe entre la Fundació Pro-Penedès i les empreses, i un total de 22 insercions a través de l’orientació que realitzem en recerca de treball. Al 2015 les insercions laborals per intermediació han incrementat el 24% respecte el número d’insercions de l’any anterior. 

 

Notícia Penedès TV