93 817 05 88

93 817 05 88

cursdecomerç

La Fundació Pro-Penedès ha posat en marxa la primera edició del Curs gratuït d’Auxiliar de Comerç, finançat per l’Obra Social de “La Caixa” dins del Programa Incorpora que compta amb 20 alumnes. El curs és destinat a les persones en risc d’exclusió social i discapacitat que es vulguin especialitzar en gestions d’auxiliars de vendes. 

L’objectiu d’aquest curs és assolir coneixements generals del sector comercial, així com del rol del venedor. També s’explica en profunditat el perfil del client i del venedor i s’analitza el procés de comunicació i assimilació de les tècniques d’expressió corporal i escrita. A més a més es dóna unes nocions bàsiques d’escaparatisme. El curs també treballa altres aspectes transversals com l’autoconeixement, l’autoestima i la seguretat personal, les relacions interpersonals i el treball en equip o la gestió del temps, la resolució de conflictes i la responsabilitat.

El contingut del curs inclou pràctiques no laborals en empreses. Com tots els cursos que s’imparteixen des de la Fundació, la principal prioritat és la inserció laboral d’aquest col·lectiu.