93 817 05 88

93 817 05 88

Sitges és una ciutat amb una gran projecció internacional per diversos motius, però quan arribem a la tardor, es converteix en terreny cinèfil d’altíssim nivell, gràcies al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Fins el 15 d’octubre, Sitges acollirà la 56ena edició del cèlebre festival, que al llarg de la seva història ha portat al nostre territori estrelles, directors i productors del nivell de David Lynch, Quentin Tarantino, Sir Anthony Hopkins o Jodie Foster, entre molts d’altres.

Enguany destaca la presència a Sitges del geni de l’animació Phil Tippet (Jurassic Parc i el Retorn del Jedi), el productor Jan Harlan (col·laborador de Stanley Kubrick), el director Juan Antonio Bayona (La societat de la neu), el director japonès Hideo Nakata (The Ring), el britànic Brad Anderson (Blood), l’espanyol Álex de la Iglesia (30 monedas), el guionista i director italià Lamberto Bava (Demons),  la directora Mary Lambert (Cementiri d’Animals) i també el nord-americà Lee Unkrich, un dels genis de l’animació de Pixar.

El Festival de Sitges és un dels esdeveniment amb més repercussió mediàtica de la Vegueria Penedès i omple de riquesa cultural, turística i econòmica el nostre territori. Felicitem a l’organització per aquestes 56 edicions, que any rere any ofereixen les millors propostes d’un gènere, el terror i el cinema fantàstic, que compta amb milions de seguidors arreu del món.  

Podeu consultar el programa a: https://sitgesfilmfestival.com/ca